Ajuntament d’Olot

Ajuntament d’Olot

Poques coses defineixen millor la nostra ciutat i comarca. La capacitat emprenedora dels ciutadans d’Olot i la Garrotxa és un dels trets que més identifiquen el nostre territori i que han aconseguit situar-lo en un lloc capdavanter en àmbits ben diversos. Tot sovint veiem com projectes impulsats des de la nostra ciutat i comarca han estat considerats pioners en el seu sector i han esdevingut un exemple per a altres espais geogràfics que han decidit agafar-nos de model. Un esperit emprenedor que fa que també estiguem ben posicionats a l’hora d’escollir-nos com a espai pilot per a noves propostes. I és que a les singularitats pròpies del territori, hi hem d’afegir la capacitat de treball i la suma d’esforços entre els diferents sectors per tirar endavant i amb èxit tot allò que ens proposem.

A les properes pàgines trobareu informació d’un bon nombre d’iniciatives empresarials, algunes amb trajectòries molt consolidades i d’altres, que malgrat acaben de començar segur que ben aviat es faran amb un lloc destacat en el sector que representen. La Guia TOP Garrotxa és un compendi de productes i serveis de la nostra ciutat i comarca i, com a tal, una bona carta de presentació de tot el que hi podeu trobar.

Olot és una ciutat de gent amb talent i empenta. Des de l’Ajuntament estarem sempre al costat de les persones que volen emprendre un nou projecte donant-los el suport necessari a cada moment i continuarem treballant per ser una ciutat on tothom pugui trobar la seva oportunitat. Per això vull desitjar molta sort als impulsors d’aquesta Guia, animant-los a fer-ne moltes més edicions, i a tots els que hi apareixen agrair-los la seva dedicació i compromís amb la ciutat.

Josep M. Corominas
Alcalde d’Olot